Anasayfa  |   İletişim  | EN
Edebiyat Fakültesi
YÖK ATLAS
Türk Dili ve Edebiyatı
Türk Dili ve Edebiyatı (Burslu)
Türk Dili ve Edebiyatı (% 50 İndirim)
Tarih (Burslu)
Tarih (% 50 İndirim)
Psikoloji
Psikoloji (Burslu)
Psikoloji (% 50 İndirim)
Psikoloji (% 25 İndirim)
Bilim Tarihi (Burslu)
  YÖK ATLAS
FSMVÜ | Güz Yarıyılı Eğitimi Hakkında
Duyuru Arşivi
Güz Yarıyılı Eğitimi Hakkında

Sağlık Bakanlığı ve Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının, 04.09.2020 tarihli koronavirüs salgın hastalığını önleme çalışmaları ile ilgili tavsiye kararları, Üniversitemiz Senatosunda değerlendirilmiş ve 2020-2021 eğitim-öğretim yılı güz yarıyılında üniversitemizde uygulanacak eğitim yöntemleri hakkında alınan 08.09.2020 tarih ve 169/01 sayılı Senato Kararına ait uygulama esasları aşağıda bilgilerinize sunulmuştur.

- Önlisans, lisans ve lisansüstü eğitimde bütün teorik dersler uzaktan eğitim şeklinde ve üniversitemizin Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (UZEM)’nin planlaması doğrultusunda gerçekleştirilecektir.

- Önlisans, lisans ve lisansüstü eğitimdeki uygulamalı dersler, mümkünse çevrimiçi olarak uzaktan eğitim ile, bunun mümkün olmadığı dersler ise gerekli sağlık tedbirlerinin alınması şartı ile yüz yüze yapılacaktır. Bu uygulamalı derslerin yürütülme takvimi, ilgili bölüm ve programlar tarafından, tercihen dönem sonuna doğru ötelenerek planlanacak ve öğrencilerimize duyurulacaktır.

Salgın hastalığın seyrine göre, eğitim ve öğretimde yeni kararların alınıp uygulanabileceğini hatırlatır, sağlık ve başarılar dileriz.

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Rektörlüğü